Schrijf je in voor Mooie Noten 2022!

Mooie Noten is terug! Waar in 2021 dé competitie voor singer-songwriters en (semi)-akoestische acts nog deels online plaatsvond, kun je vanaf dit voorjaar weer voor een volle zaal je muziek laten horen. Vanaf 18 februari start de inschrijving voor acts uit de regio Amsterdam.

Geselecteerde kandidaten strijden om winst op de verschillende podia in Amsterdam. De voorrondes vinden plaats in onder andere De Nieuwe KHL en de Roode Bioscoop. Elke voorronde is er een winnaar, daarnaast worden bij de laatste voorronde drie wildcards uitgedeeld. De zes halve finalisten steken vervolgens het IJ over en strijden in Paradiso Noord om een plek in de finale. Eind mei staan de drie finalisten in het Vondelpark Openluchttheater en gaat er één act met het prijzenpakket naar huis. 

De winnaar van Mooie Noten wint o.a. een waardecheque van Dijkman Muziek, diverse optredens, zakelijke coaching door een specialist van GRAP, een fotoshoot bij Richard Tas Photography en meer. Inschrijven kan vanaf vandaag (18 februari) t/m vrijdag 8 april via deze link.

title