Schrijf je in voor Mooie Noten 2023!

De inschrijvingen voor Mooie Noten 2023 zijn geopend! De competitie voor singer-songwriters en (semi-)akoestische acts van maximaal 3 personen, is terug om nieuw talent in Amsterdam te ontdekken.

Tijdens Mooie Noten presenteren 18 geselecteerde artiesten hun eigen werk op de verschillende podia van Amsterdam. De voorrondes vinden eind maart plaats in onder andere de Roode Bioscoop en MidWest. Per voorronde is er een winnaar, daarnaast worden er drie wildcards uitgedeeld. De zes halve finalisten geven vervolgens alles in Paradiso om een plek in de finale te bemachtigen. Eind mei staan de drie finalisten in het Vondelpark Openluchttheater en gaat er één act met het prijzenpakket naar huis. 

De winnaar van Mooie Noten wint o.a. diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd bij Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam, zakelijke coaching door een specialist van GRAP en meer. Inschrijven kan van woensdag 25 januari t/m maandag 13 maart - 12 uur via het inschrijformulier!

title