GRAP x Skinto

Omdat we op dit moment helaas geen shows hebben, blikken we terug naar mooie momenten uit het GRAP-archief. Deze week in de spotlights: Skinto! Skinto is coach van onze hiphop competitie Wanted en een graag geziene gast in de scene. We spraken hem over o.a. zijn muziek en hoe hij is als Wanted-coach.

‘’Ik vind het belangrijk om de mensen die ik coach bij Wanted vanaf het begin af aan mee te geven dat het belangrijk is om te weten wie je bent als artiest. Ook moet je bewust zijn van wat je wil uitstralen en hoe je dat gaat overbrengen op een podium.’’
Zodra Skinto dit weet, gaat hij direct met de deelnemers aan de slag: ‘’hoe ze overkomen en hoe ze zichzelf presenteren: dat moet ik weten. Zo kan ik gelijk zien waar we in de tijd die we hebben aan moeten sleutelen.’’

Ondertussen heeft Skinto zelf ook al een hele bak aan live ervaring opgedaan: ‘’ik houd van optreden! Dus dat ik op grote podia’s heb kunnen staan zoals Lowlands Festival, Mysteryland en Paaspop is natuurlijk te gek.’’ Wie weet komen toekomstig Wanted deelnemers met de coaching van Skinto ook wel op deze prachtige podia te staan!

De komende tijd kunnen we natuurlijk nog veel meer van Skinto verwachten. Hij zit zeker niet stil in deze coronatijden. Skinto: ‘’ik ben momenteel bezig met me 2e EP genaamd ‘Skinto’s World Vol. 2’. Die zal begin deze zomer uitkomen.’’ Iets om in de gaten te houden dus!

Als laatste advies voor toekomstig Wanted-deelnemers geeft hij nog mee: probeer zo veel mogelijk jezelf te blijven! Ook al snapt niemand wat je doet, er zijn al te veel artiesten die hetzelfde trucje uitproberen.’’ Hier kunnen wij ons enkel bij aansluiten.

Volg Skinto hier

title