Inschrijving Mooie Noten 2021 geopend!

Mooie Noten is terug in een online jasje! Nadat de competitie in 2020 werd afgelast i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus, zijn we dit jaar extra gemotiveerd een mooie competitie neer te zetten. Met deze eerste GRAP-competitie sinds het begin van de coronacrisis wordt aanstromend talent weer een podium geboden. De inschrijving loopt van woensdag 7 april tot zaterdag 1 mei.

Helaas is het nog niet mogelijk een 'normale' editie te organiseren, daarom wordt Mooie Noten 2021 als online editie georganiseerd en uitgezonden via een gratis livestream! Dit jaar worden alle voorrondes gehouden in de De Nieuwe KHL in mei. De finale vindt plaatst in juli in De Waalse Kerk, de perfecte setting voor een (semi)akoestische act! 

Mooie Noten kent geen verplichte twee-eenheid tussen de singer en de songwriter; de maximale bezetting is drie personen. Dit geeft de artiest meer ruimte om te experimenteren met verschillende instrumenten. Voorwaarde is wel dat de optredens in een (semi) akoestische setting gespeeld worden. Drumstel en gitaarversterkers mogen niet worden gebruikt. Uit alle inschrijvingen worden 18 acts geselecteerd voor de voorrondes. De zes finalisten (vier winnaars van de voorrondes, 2 wildcards) strijden uiteindelijk om de winst in de finale. Inschrijven voor Mooie Noten kan tot zaterdag 1 mei

Alle voorwaarden en het inschrijfformulier vind je hier!

title