Release Friday! Week 5

Release Friday! Ook in week 5 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: YORI, Skinto, ANNNA en la loye. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er een paar uit. Artiesten die je deze week zeker moet checken!

Om te beginnen met Wanted coach Skinto. Samen met WANTED winnaar & finalist Makkie en Servinio releaset hij het nummer Slime. Een lekkere track zoals we van hem gewend zijn. Met Tweede Kamer stipt Sophie Straat, samen met Goldband, een actueel onderwerp aan. Ze zingt over de man-vrouw verhouding in de Tweede Kamer en het stemmen op een vrouw. Nog opzoek naar een track om tijdens de sneeuwstorm naar te luisteren? In i only hear you in my song laat la loye haar van haar meest intieme en persoonlijke kant zien. Maar nu eerst is het tijd om positief het weekend in te gaan! Amsterdamse singer-songwriter Amartey heeft ghanese roots die terug te horen zijn in zijn muziek. Zijn nieuwste release is getitelt Do My Dance en zal je zeker aan het dansen zetten!

Luister alle releases in de GRAP's favourites spotify lijst