Release Friday! Week 6

Release Friday! Ook in week 6 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: La Nique, Altin Gün, Close To Fire, Lucas Hamming en Anne-Fay. Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er eentje voor je uit. De artiesten die je deze week zeker moet checken!

Ben Forte komt deze week met zijn nieuwe single ‘Monsters’! Een prachtig, breekbaar nummer dat perfect in het straatje van deze oud winnaar van de Amsterdamse Popprijs (2019) past. Forte zingt over de liefde en de monsters onder zijn bed, helemaal in de Valentijn sferen van deze week! 

Na het winnen van de Amsterdamse Popprijs heeft Ben Forte duidelijk grote stappen gemaakt. Na een meer dan geslaagde popronde in 2019 en het uitbrengen van meerdere singles kunnen wij niet wachten hem weer live kunnen zien spelen.

Luister alle releases in de GRAP's favourites spotify lijst