Release Friday! Week 7

Release Friday! Ook in week 7 van het nieuwe jaar begin je jouw weekend goed met de nieuwste muziek! GRAP staat voor talentontwikkeling van jonge, opkomende (Amsterdamse) acts. Wij zijn dan ook dagenlang bezig te zoeken naar nieuw talent. Deze week zetten we de spotlights op een aantal van deze acts.

Deze week nieuw in de playlist o.a.: EUT, Diwa, Massi en Pom . Een favoriet kiezen is eigenlijk onmogelijk, toch lichten we er eentje voor je uit. De artiest die je deze week zeker moet checken!

Nadat Susanne Thiel, alias Susann., in 2019 Mooie Noten won wegens haar ‘conceptueel en inhoudelijk sterke’ act blijft ze op een bewonderenswaardige wijze verassen. Candles in Spring is de nieuwe single van deze opkomende act die haar muziek omschrijft als hybride en experimenteel.

Het is te merken dat Susann. Sinds Mooie Noten niet is opgehouden met het omvormen van talent naar een performance met een sterk muzikale performer. Op vrijdag 19 februari bracht ze haar debuut single uit genaamd 'Candles in Spring'.

Luister alle releases in de GRAP's favourites spotify lijst