Rock Your Business

Doorbreken begint altijd met goede muziek. Maar met goede muziek alleen, ben je er nog niet. Als muzikant ben je ook ondernemer. En je hebt kennis over de industrie nodig.
Nu kun je tegenwoordig steeds meer zelf doen, maar je wil niet steeds opnieuw het wiel uitvinden. Daarom presenteert GRAP de workshopserie Rock Your Business. Hier praten gearriveerde muzikanten en professionals uit de muziekindustrie je bij over onderwerpen als verdienmodellen, hoe je aan optredens komt, de promotie van je act en je albumrelease. Rock Your Business is tevens de plek waar je je ervaringen kunt uitwisselen en nieuwe contacten kunt opdoen. De workshops vinden plaats in de Melkweg op de eerste dinsdagavond van de maand en in Concerto op de laatste donderdagavond van de maand. 

GRAP, Muzikantendag en Popronde hebben de handen ineengeslagen en presenteren dit najaar een gloednieuwe reeks Rock Your Business middagen tijdens de Popronde. Op zaterdag 14 oktober tijdens de Haagse Pop Week is de eerste editie in Den Haag, op zaterdag 11 november vindt de tweede landelijke Rock Your Business plaats in Deventer en op zaterdag 18 november is de derde editie in Oss.

Rock Your Business wordt mede mogelijk gemaakt door NORMA en de Melkweg

Lees meer...