Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit heel Nederland. In het eenentwintigjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als The Partysquad, SoulTrash, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Ome Omar, De Nachtdienst, Ali B. en Kimo. GRAP organiseert Wanted om hiphoptalent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. 

SoulTrash heeft op 30 april 2016 de twintigste editie van de hiphopcompetitie Wanted gewonnen en hiermee de titel Most Wanted 2016 binnen gehaald! De jury oordeelde na lang beraad in het voordeel van SoulTrash, gecharmeerd als ze was van de geweldige live performance die de artiest heeft. Het niveau van de acht finalisten was erg hoog en de jury roemde de groei van de acts. Uiteindelijk kwam SoulTrash als winnaar naar voren en ging met het prijzenpakket naar huis. “SoulTrash scoorde het hoogst, vanwege de energieke liveshow, waarmee de act klaar is voor de hiphopfestivals in Nederland”, aldus de jury.

Naast de titel Most Wanted zijn er diverse prijzen beschikbaar voor de winnaar: 

De inschrijving van Wanted 2017 is helaas gesloten. Wil jij meedoen aan de volgende editie van Wanted? Lees hieronder nog even verder en laat onderaan deze pagina je e-mailadres achter en we mailen je zodra de inschrijfperiode start.  

Lees meer...

Aftermovie Finale Most Wanted 2016