Wanted

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit heel Nederland. In het drieëntwintigjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als SoulTrash, De Nachtdienst, Grizzly, Pjotr en Makkie & KrankJoram. GRAP organiseert Wanted om hiphoptalent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. 

Pjotr heeft zaterdag 7 april 2018 de tweeëntwintigste editie van hiphopcompetitie Wanted gewonnen. De jury oordeelde na lang beraad in het voordeel van Pjotr, gecharmeerd als ze was van de energieke live performance die de artiest heeft. Het niveau van de zeven finalisten was erg hoog en de jury roemde de groei van de acts. Uiteindelijk kwam Pjotr als winnaar naar voren en ging met het prijzenpakket naar huis. ‘’Pjotr had een sterk doordachte show en pakte het publiek helemaal in’’, aldus de jury.

Naast de titel Most Wanted zijn er diverse prijzen beschikbaar voor de winnaar: 

De inschrijving van Wanted 2019 is geopend! Wil jij meedoen aan Wanted? Lees hieronder nog even verder en klik op de link onderaan deze pagina om je aan te melden. Inschrijven kan tot en met maandag 7 januari 2019. 

Lees meer...

Aftermovie Most Wanted 2018