Muzikantendag

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.

Laat je ontdekken! Wil je het in de muziek maken dan is het belangrijk om je gezicht te laten zien en te netwerken met professionals uit de industrie. Je muziek laten horen aan de juiste mensen is de volgende belangrijke stap. De uitgelezen plek om dit te doen is de Muzikantendag! 

Het programma op de Muzikantendag bestaat uit:

  • Panels & clinics;
  • Flitscolleges;
  • Het Demospreekuur.

De Week van het Nederlands Poptalent
De verplaatsing van evenementen in 2021 heeft ervoor gezorgd dat muziekorganisaties programma in dezelfde week aanbieden voor en met aanstormend poptalent. MuzikantendagNo Man’s LandParadiso Melkweg Productiehuis en Popronde bundelen hun krachten om samen met de provinciale popkoepels en mediapartners extra aandacht te geven aan deze waardevolle makers.

Artiesten, makers, muzikanten, producers en rappers spelen een onmiskenbare rol in de samenleving. Zij bekritiseren, vertegenwoordigen, innoveren, zoeken en entertainen. Als gevolg van de coronacrisis heeft deze creatieve voorhoede echter lange tijd nauwelijks werk kunnen presenteren. Daarom zetten Muzikantendag, No Man’s Land, Popronde en Paradiso Melkweg Productiehuis samen met alle popkoepels en mediapartners, poptalent in de spotlight en roepen gezamenlijk de Week van het Nederlands Poptalent uit van 22 t/m 28 november 2021.

Lees meer...

Aftermovie Muzikantendag 2019