Agenda

Paradiso Amsterdam

Deuren open: 19:30

Aanvang: 20:00

Tickets: €10,50 (incl. servicekosten)

Haal hier je tickets!

Amsterdamse Popprijs - Halve Finale II Paradiso Amsterdam

Paradiso Amsterdam

Deuren open: 19:30

Aanvang: 20:00

Tickets: €10,50 (incl. servicekosten)

Haal hier je tickets!

De halve finalisten zijn bekend! De afgelopen weken hebben dertig bands keihard gestreden voor een plek in de halve finales, waar we 12 bands terug gaan zien. Op 25 oktober staan JOBIM, Sachee, Cloud Cafe, Oliver Aron, Liam Pek en Bernice Aloyse in de bovenzaal van Paradiso.

De Amsterdamse Popprijs is de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. De competitie geeft bands de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie en te spelen op gerenommeerde podia in Amsterdam. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finales bij Paradiso en de finale bij de Melkweg. Voor vele deelnemers bleek de Popprijs bovendien een springplank naar een succesvolle carrière. Winnaars zijn onder andere Marathon, Ben Forte, WIES, TAPE TOY, Jagd, Sarah-Jane, The Great Communicators en Yori Swart

Op zondag 16 oktober en dinsdag 25 oktober vinden de halve finales van de Amsterdamse Popprijs 2022 plaats. Houd de socials goed in de gaten om als eerste te weten welke 12 acts gaan strijden voor een plek in de grote finale.