13 juli 2024 Showcase Vondelpark Openluchttheater Aanvang: 15:00

Buitenspelen voor de GRAP // Iris Jean & Zo Lief

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater: Buitenspelen voor de GRAP. Tijdens deze gratis toegankelijke middagen in het Vondelpark Openluchttheater vul jij je zomer met dé opkomende acts van Nederland. 

Op zaterdag 13 juli staan Iris Jean en Zo Lief in het Amsterdamse park. Verder zie je deze zomer ook: George & The Rams, Jaïr Faira, MAURINO en ANDRO. Check de agenda voor alle data!

Buitenspelen voor de GRAP is vrij toegankelijk.

Iris Jean

De 21-jarige Nederlandse Iris Jean schrijft de soundtrack van haar leven, waarbij elk nummer een ander hoofdstuk van zelfontdekking, liefde, verlies, hoop en liefdesverdriet vertegenwoordigt. Bij elk cruciaal moment, elke hoogtepunt en elk dieptepunt heeft Iris iets gevonden om van te leren en te gebruiken als inspiratie voor de reis die voor haar ligt.

Geïnspireerd door artiesten als Lana Del Rey, Wolf Alice, Holly Humberstone en meer, en gewapend met haar linkshandige Fender Jazzmaster, heeft ze deze momenten omgevormd tot nieuwe werkelijkheden om naar te ontsnappen, die een bijna etherisch contrast creëren tussen tumult en sereniteit. Hoewel haar reis nog maar net begonnen is, is ze eindelijk klaar om haar verhaal tot nu toe te delen in de hoop dat wie er ook luistert, een stukje van zichzelf zal ontdekken.

Zo Lief

Zo Lief is een psychedelisch dream pop duo, bestaande uit de Nederlandse zangeres en songwriter Laura Chen en de Britse multi-instrumentalist James Attwood, die hun tijd verdelen tussen Engeland en Nederland.

Het duo combineert filmische chamber pop melodieën met garagerock gitaren en funk synthesizers uit de jaren 70 om een retro-neigend, maar toch vernieuwend en vooruitstrevend geluid te creëren.

Na de singles ‘Fool’ en ‘Familiar Strangers’ verscheen Zo Lief’s debuut-EP ‘Believe What You Believe’ – geproduceerd door James Bagshaw (Temples) – en gingen ze op tour door het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar waren ze te zien bij befaamde zalen in Londen en speelden het duo hun Europese debuut in Parijs en Amsterdam.