29 juni 2024 Showcase Vondelpark Openluchttheater Aanvang: 15:00

Buitenspelen voor de GRAP // Jaïr Faria & George & The Rams

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater: Buitenspelen voor de GRAP. Tijdens deze gratis toegankelijke middagen in het Vondelpark Openluchttheater vul jij je zomer met dé opkomende acts van Nederland. 

Op zaterdag 29 juni staan Jaïr Faria & George & The Rams in het Amsterdamse park. Verder zie je deze zomer ook: MAURINO, ANDRO, Iris Jean en Zo Lief. Check de agenda voor alle data!

Buitenspelen voor de GRAP is vrij toegankelijk.

Jaïr Faira

Jaïr Faria, geboren en getogen in Amsterdam, is een artiest die moeiteloos R&B en neo-soul vermengt met indie rock en pop, waarmee hij een geluid creëert dat volledig uniek is. Met zijn veelzijdige muzikale stijl heeft Jaïr zichzelf gevestigd als een opkomend talent met een beloftevolle toekomst. Zijn muziek is een reis vol emotie en passie die zowel het hart als de ziel raakt en een blijvende indruk achterlaat bij iedereen die het hoort.

George & The Rams

George & the Rams is een feel-good blue-eyed-soul band uit Nederland. Rij mee met de 70’s soul van Al Green naar de yacht rock van Steely Dan. Op de achterbank zitten Big Star en Tom Petty, dus het wordt een goeie reis. Laat George & the Rams je meenemen op een “trip down memory lane”, om toch verrast te worden als je een afslag neemt. Hun eerste EP is onderweg, waarmee ze de Nederlandse podia onveilig gaan maken!