1 juni 2024 Showcase Vondelpark Openluchttheater Aanvang: 15:00

Buitenspelen voor de GRAP // MAURINO & ANDRO

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen blijven we natuurlijk niet binnen, we gaan naar buiten! GRAP programmeert en organiseert in samenwerking met Sena Performers en het Vondelpark Openluchttheater: Buitenspelen voor de GRAP. Tijdens deze gratis toegankelijke middagen in het Vondelpark Openluchttheater vul jij je zomer met dé opkomende acts van Nederland. 

Op zaterdag 1 juni staan MAURINO en ANDRO in het Amsterdamse park. Verder zie je deze zomer ook: George & The Rams, Jaïr Faira, Iris Jean en Zo Lief. Check de agenda voor alle data!

Buitenspelen voor de GRAP is vrij toegankelijk.

MAURINO

Heb je wel eens moshpit zien ontstaan bij een Latinconcert? Als MAURINO op het podium staat is alles mogelijk. De Chileense Amsterdammer speelt met de energie van zijn publiek als geen ander. Geen concert zonder een stagedive. En zijn Spaanstalige maatschappijkritische lyrics zijn altijd raak.

Future Latin, noemt hij het. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. De nieuwe richting van MAURINO gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt in de muziek. MAURINO’s diephese stem en kritische Spaanse teksten zijn niet verloren gegaan in de zoektocht naar een origineel geluid. “Een geluid van nu, met het gevoel van toen.”

Na TenTemPiés was MAURINO op zoek naar iets nieuws en hongerig zijn eigen verhaal kwijt te kunnen. “Geen muziek maken is voor mij geen optie. Muziek is mijn therapie. Het is mijn wapen in de strijd kritiek te kunnen leveren.

ANDRO

Dit is ANDRO. De Nederlandse wederkering van reggae in ons land. Door klassieke roots-reggae te mixen met hiphop, pop en invloeden van Postmen tot Typhoon en alles daar tussenin, weet ANDRO een hedendaagse unieke style te creëren. Middels zijn teksten zie je de wereld door zijn ogen. Een verhaal waarin onderwerpen als liefde, verlies en zijn roots slechts het begin zijn van wat ANDRO in petto heeft voor ons.

ANDRO’s debuut single ‘Srananmang Life’ is vanaf nu overal te beluisteren. Als kickstart van zijn livecarriere is ANDRO in mei en juni te zien als de support act van Chef’ Special tijdens hun landelijke tournee langs de grote zalen van ons land.