28 december 2023 Showcase De Waalse Kerk Deuren: 20:00 Aanvang: 20:30 Tickets kopen

De Waalse Kerk Sessies: Jana Mila, Melle & Kaya

De Mooiste Noten tijdens de donkere dagen

De Waalse Kerk en GRAP Amsterdam Popmusic slaan de handen ineen tijdens De Waalse Kerk Sessies, een serie waar talentvolle popartiesten en singer-songwriters zich (figuurlijk!) bloot geven in het midden van de sfeervolle kerk. In deze editie nodigen we drie singer-songwriters uit. Ze zijn jong, creatief en durven buiten de gebaande paden te treden. De drie artiesten wonnen in het verleden Mooie Noten, de singer-songwriter competitie van GRAP en komen nu samen voor een speciale editie van de Waalse Kerk Sessies. Het beloofd een intieme avond te worden die je raakt en verrast.

Kaya
Kaya baseert haar muziek op woorden en geluiden van Juyane Kaya. In de vorm van een driekoppige brand creëert Kaya een bitterzoete oceaan aan songs over liefde, depressie, ego, familie en religie. Zij heeft zichzelf aangeleerd om te zwemmen in diepe wateren en heeft een huis gebouwd in “The Belly of the Whale”. Een plek waar haar songs samenhorigheid bieden aan haar publiek en een gegrond gevoel achterlaten. Dit is ook de titel van haar debuut EP die uitkomt begin 2024.

Jana Mila
Met Jana Mila is Nederland een creatieve singer-songwriter rijker. ze begon al op jonge leeftijd met het schrijven van Americana en folk nummers. In 2016 won ze het Rozentuinfestival en in 2018 reisde ze het hele land af via de Popronde. In haar muziek laat ze zich inspireren door artiesten als Townes van Zandt en vertelt ze prachtige verhalen over zowel schoonheid als de minder mooie dingen in het leven.

Melle
Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle vangt de magie van muziek met eerlijk en organisch klinkende liedjes. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies, met melodieën die in je hoofd blijven hangen en zeer persoonlijke teksten, vaak met een troostende boodschap. Melles muziek kan worden omschreven als indie-pop of indie-folk. Zijn repertoire varieert van intieme, akoestische ballads, geïnspireerd door artiesten als Phoebe Bridgers en Sufjan Stevens, tot energieke popsongs die klinken als Sam Fender en Ed Sheeran.