23 mei 2024 Showcase Doka Deuren: 20:30 Aanvang: 21:00 Tickets kopen

Minor Citizen (EP release) + Fit

Doka Live en GRAP present: de vetste bands van dit moment. Maak kennis met de nieuwste alternatieve acts van Amsterdam. Van punk tot lo-fi, garage, new wave, shoegaze en indie; in de kelder ontdek je muziek nog voor het bij het grote publiek aanslaat.

Op donderdag 23 mei tijdens Doka Live x GRAP presents: Minor Citizen EP release. In de soms kleinzerige hysterie van de quarter-life crisis vindt Minor Citizen hun geluid. Met een energieke liveshow illustreren zij de twijfelachtige stap in het diepe, die voor leeftijdsgenoten maar al te bekend is.

De Utrechtse band Fit verzorgt de support tijdens de avond. Verwacht een explosieve mix post punk, shoegaze en hiphop binnen een eigenzinnige show, waarin de aanstekelijke energie van de band gegarandeerd zorgt voor een losgaand publiek.

Minor Citizen

In de soms kleinzerige hysterie van de quarter-life crisis vindt Minor Citizen hun geluid. Met een energieke liveshow illustreren zij de twijfelachtige stap in het diepe, die voor leeftijdsgenoten maar
al te bekend is.

Fit

De Utrechtse band Fit zorgt met hun explosieve mix post punk, shoegaze en hiphop voor een eigenzinnige show, waarin de aanstekelijke energie van de band gegarandeerd zorgt voor een losgaand publiek. De jongens zijn absoluut geen vreemden in de Utrechtse muziekscene, zo kennen ze elkaar van de Herman Brood Academie en zijn de leden al jaren actief in verschillende bands.