30 april 2024 Mooie Noten Paradiso Amsterdam Deuren: 19:30 Aanvang: 20:00 Tickets kopen

Mooie Noten – Halve Finale

Mooie Noten is van start! In maart start de competitie met drie voorrondes in de mooiste Amsterdamse zalen. Tijdens de voorrondes presenteren 21 artiesten henzelf, waarvan er 7 vervolgens terug te zien zijn in Paradiso op dinsdag 30 april tijdens de halve finale.

In de halve finale zie je: Coos, Eline Heemskerk, levi boon, Julia Adriana, Wolfgang, Noah Milanovi, Kim Cornelia

Over Mooie Noten
Mooie Noten geeft acts de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finale in Paradiso en de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Winnaars van vorige edities zijn onder andere Kaya, Juliet, Melle, Susann., Meis, Jana Mila, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming.

Coos

Coos is een indiefolk/pop act. Ondersteund met driestemmige zang, viool, gitaar en piano. Haar nummers zitten vol met persoonlijke teksten over haar weg naar volwassenheid, de mensen om haar heen en nostalgie.

Eline Heemskerk

Eline maakt Nederlandse poëtische popliedjes. Daarbij speelt ze gitaar, zingt ze en soms vult ze de liedjes aan met meerstemmigheid.

levi boon

levi boon vertaald haar introspectie in rustgevende indie folk met een warme stem en beschouwende teksten. Akoestische instrumenten leggen de basis voor haar muziek geïnspireerd door klassieke en moderne folk artiesten zoals Nick Drake, Feist en Julia Jacklin. Zoekend naar de verbinding tussen mens en natuur weet ze haar intimiteit zorgvuldig te omlijsten tot een dynamische geheel.

Julia Adriana

Julia Adriana omarmt haar muzikale roots. Geïnspireerd door The Eagles tot Bløf ontwikkelde ze een diepe liefde voor zang en songwriting. Na anderhalf jaar intense zelfreflectie presenteert ze nu authentieke muziek. Klaar om haar verfrissende artistieke reis te delen met de wereld.

Wolfgang

Wolfgang is een jonge muzikant (15) uit Amsterdam en neemt thuis zijn eigen nummers op over nachtmerries, vriendschap en verlies. Van power pop anthems tot singer-songwriter gems.

Noah Milanovi

Noah Milanovi is een 20-jarige singer-songwriter, instrumentalist en producer uit Amsterdam. Zijn muziek is een mix van soul, indie folk en jazz invloeden, gedreven door een oprechte passie voor het vertellen van verhalen.

Zijn muziek omvat een scala aan emoties, van akoestisch en introspectief tot filmisch en energiek, waarbij hij zich laat inspireren door zijn liefde voor film en het wisselen van de seizoenen.

Kim Cornelia

Kim Cornelia schrijft Engelse en Nederlandse liedjes met poëtische teksten en klassieke gitaarpartijen. Hierbij laat zij zich inspireren door artiesten als Joni Mitchell en Gregory Alan Isakov. In 2022 heeft ze een bachelor Songwriting afgerond bij ICMP in Londen. Cornelia treed op als solo-artiest met gitaar en zang.