20 maart 2024 Mooie Noten De Hallen Studio's Deuren: 19:30 Aanvang: 20:00 Tickets kopen

Mooie Noten – Voorronde I

Mooie Noten gaat weer beginnen! In maart start de competitie met drie voorrondes in de mooiste Amsterdamse zalen. Tijdens de voorrondes presenteren 21 artiesten henzelf, waarvan er 7 vervolgens terug te zien zijn in Paradiso tijdens de halve finale. De eerste voorronde vindt plaats in De Hallen Studio’s.

Woensdag 20 maart: Voorronde I – De Hallen Studio’s 
Hannie Dankbaarpassage 18 I www.dehallenstudios.nl
Deuren: 19:30 I Aanvang: 20:00 I Entree: €8,50 (incl. servicekosten) I Tickets
Lies & Saar I Simon Stuij I Coos I FKA Zuiderzee I Julia Adriana I RED DANCING MOON I Nikita

Over Mooie Noten
Mooie Noten geeft acts de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finale in Paradiso en de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Winnaars van vorige edities zijn onder andere Kaya, Juliet, Melle, Susann., Meis, Jana Mila, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming.

Lies & Saar

De muziek van Lies & Saar wordt gekenmerkt door de herkenbare en melodieuze Nederlandstalige popliedjes die ze creëren. Ze begrijpen dat muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld moet worden. Daarom leggen ze de nadruk op melodieën die aangenaam zijn om naar te luisteren, diep doordringen en een blijvende indruk achterlaten.

Simon Stuij

Singer/songwriter Simon Stuij maakt Nederlandstalige indie met poëtische teksten, grunge gitaar-riffs, strakke drums en eerlijke vocals, geïnspireerd op de aardse magie van folk en de intensiteit van post-punk. Nummers over vriendschap, verleiding, loslaten en het gevoel als smeltende boter door de kieren van de vloer te sijpelen.

Coos

Coos is een indiefolk/pop act. Ondersteund met driestemmige zang, viool, gitaar en piano. Haar nummers zitten vol met persoonlijke teksten over haar weg naar volwassenheid, de mensen om haar heen en nostalgie.

FKA Zuiderzee

In lijn met de Amerikaanse folkrevival van de jaren 60 en de ruwe diamanten van de indierock, gaat FKA Zuiderzee met niets meer dan een gitaar en zijn rauwe stem op zoek naar betekenis in een snel veranderende wereld.

Julia Adriana

Julia Adriana omarmt haar muzikale roots. Geïnspireerd door The Eagles tot Bløf ontwikkelde ze een diepe liefde voor zang en songwriting. Na anderhalf jaar intense zelfreflectie presenteert ze nu authentieke muziek. Klaar om haar verfrissende artistieke reis te delen met de wereld.

RED DANCING MOON

Intieme songteksten en levendige composities brengen een uniek geluid samen dat zich nestelt in de ziel van de luisteraar en hem door het multiversum van zijn gevoelens stuurt. De naam Red Dancing Moon kwam in het hoofd van Riccardo nadat hij een openbaring had gehad door het kijken naar een rode maan die in de Middellandse Zee onderging.

Nikita

Nikita betovert met singer-songwriter pop, doordrenkt met Indie en Folk. Als verhalenverteller deelt ze diepe gedachten en emoties. Lachen, dansen, of huilen? Het kan allemaal tijdens haar shows!