27 maart 2024 Mooie Noten De Nieuwe KHL Deuren: 19:30 Aanvang: 20:00 Tickets kopen

Mooie Noten – Voorronde III

Mooie Noten gaat weer beginnen! In maart start de competitie met drie voorrondes in de mooiste Amsterdamse zalen. Tijdens de voorrondes presenteren 21 artiesten henzelf, waarvan er 7 vervolgens terug te zien zijn in Paradiso tijdens de halve finale. De derde voorronde vindt plaats in De Nieuwe KHL. Tijdens deze voorronde worden tevens de wildcards uitgereikt.

Woensdag 27 maart: Voorronde III – De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A I  www.denieuwekhl.nl
Deuren: 19:30 | Aanvang: 20:00 | Entree: €8,50 (incl. servicekosten) | Tickets
Noah Milanovi I Ana Stefan I levi boon I Stroman I Kim Cornelia I Suus Boon I LNDE

Over Mooie Noten
Mooie Noten geeft acts de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finale in Paradiso en de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Winnaars van vorige edities zijn onder andere Kaya, Juliet, Melle, Susann., Meis, Jana Mila, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming.

Noah Milanovi

Noah Milanovi is een 20-jarige singer-songwriter, instrumentalist en producer uit Amsterdam. Zijn muziek is een mix van soul, indie folk en jazz invloeden, gedreven door een oprechte passie voor het vertellen van verhalen.

Zijn muziek omvat een scala aan emoties, van akoestisch en introspectief tot filmisch en energiek, waarbij hij zich laat inspireren door zijn liefde voor film en het wisselen van de seizoenen.

levi boon

levi boon vertaald haar introspectie in rustgevende indie folk met een warme stem en beschouwende teksten. Akoestische instrumenten leggen de basis voor haar muziek geïnspireerd door klassieke en moderne folk artiesten zoals Nick Drake, Feist en Julia Jacklin. Zoekend naar de verbinding tussen mens en natuur weet ze haar intimiteit zorgvuldig te omlijsten tot een dynamische geheel.

Kim Cornelia

Kim Cornelia schrijft Engelse en Nederlandse liedjes met poëtische teksten en klassieke gitaarpartijen. Hierbij laat zij zich inspireren door artiesten als Joni Mitchell en Gregory Alan Isakov. In 2022 heeft ze een bachelor Songwriting afgerond bij ICMP in Londen. Cornelia treed op als solo-artiest met gitaar en zang.

Ana Stefan

Ana Stefan is een singer-songwriter uit Slovenië die nu in Amsterdam woont. Vroeger luisterde ze veel naar sprookjes, wat terug te zien is in haar lyrics. Ze verbindt het onschuldige en lieve gevoel van haar kindertijd met de complexe gevoelens die ontstaan tijdens het dagelijks volwassen leven.

Stroman

Stroman bewijst dat je nooit te oud bent om een nieuwe act te lanceren. Na jaren onderdeel te zijn geweest van grote en theatrale producties, gaat Jan Stroomer nu onder pseudoniem Stroman volledig terug naar de kern: liedjes over alledaagse belevenissen of uitzinnige hersenkronkels; van luisterliedjes tot monsterhits. Stroman, onthoud die naam.

Suus Boon

Suus Boon is nu 20 en schrijft al sinds haar 15e liedjes. Ze heeft zichzelf gitaar leren spelen- en leren zingen. Haar muziekproces wordt geïnspireerd door o.a. Lana Del Rey, Dolly Parton, First Aid Kit en Tom Odell. Haar genre zou omschreven kunnen worden als pop/indie/singer-songwriter. Boon heeft geen band, ze begeleidt zichzelf.

LNDE

Suus Boon is nu 20 en schrijft al sinds haar 15e liedjes. Ze heeft zichzelf gitaar leren spelen- en leren zingen. Haar muziekproces wordt geïnspireerd door o.a. Lana Del Rey, Dolly Parton, First Aid Kit en Tom Odell. Haar genre zou omschreven kunnen worden als pop/indie/singer-songwriter. Boon heeft geen band, ze begeleidt zichzelf.