26 mei 2024 Showcase Forteiland Pampus Deuren: 11:30 Aanvang: 13:30 Tickets kopen

Pampus Live 2024

Na een succesvolle eerste editie van Pampus Live keert het festival ook in 2024 terug naar het Forteiland van Amsterdam! Op zondag 26 mei genieten bezoekers van de beste bands, binnen en buiten het historische fort. Met podia in de fortgracht, het oude waterbassin en op het plein met uitzicht over het IJmeer, klinkt er livemuziek over het volledige eiland. En met artiesten als The IndienQueen’s PleasureHiqpy en Rens, Jaïr & Ome Uncle op de line-up is Pampus Live het perfecte festival om het laatste weekend van mei mee af te sluiten!

Bezoekers ervaren het ultieme gevoel van vrijheid met 360 graden uitzicht over Amsterdam, Muiden en Almere, kunnen een duik nemen in het verfrissende IJmeer en een lokaal gebrouwen Pampus biertje drinken terwijl ze uitkijken over een prachtige zonsondergang over het water.

Pampus Live is enkel bereikbaar per boot. De hele dag door vertrekken er diverse veerboten vanaf Muiden en IJburg. Bij aankoop van een festivalticket reserveer je gelijk een tijdslot voor de veerboot. Ook is het mogelijk om met je eigen boot bij het eiland aan te leggen en het festival te bezoeken.

Haal hier je tickets voor Pampus Live