2 april 2024

Brood en Spelen – Maart recap!

Brood en Spelen: 𝙈𝙖𝙖𝙧𝙩 𝙧𝙚𝙘𝙖𝙥! De afgelopen maand werden er weer een hoop inspirerende gesprekken gevoerd in de podcast-studio.

Zo sprak Lars Kelpin met producers Marg van Eenbergen en Martijn Groeneveld (Mailmen Studio) en Rens Weijenborg, frontman van Rens, Jaïr & Ome Uncle. Aan bod komen onderwerpen als het belang van een recensie, Europapa, het leven van een producer, promotie van een artiest.

Net voor haar vakantie naar Mexico sprak Amber met de bandleden van Jungle By Night, die dit jaar hun 15-jarige jubileum vieren. Hoe hou je de boel bij elkaar?  Hoe zet je de stappen die de band gezet heeft? Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Hoe kom je tot een goed team en een goede samenwerking? En hoe combineren de bandleden hun andere projecten met Jungle By Night?

In onze backstage afleveringen spraken we o.a. met Phil Tilli. .Phil is bekend geworden als gitarist van o.a. Tröckener Kecks en Moke. Tien jaar geleden stapte hij uit Moke en begon hij zijn eigen onderneming ‘Beat Surrender Music’, een referentie naar Paul Weller. Phil is o.a. manager van Orange Skyline, Thijs Boontjes, Blaudzun, M Lucky, Red Limo Quartet en Midas.

Ook in Brood Spelen: Pim Kokkeler van Booster Festival. In de aflevering gaat het over het werk en de carrière van Pim. Thema’s als de gemengde beroepspraktijk, popbeleid en talentontwikkeling komen aan de orde. Maar ook gaat het ook over de aanstaande editie van het Booster Festival op zaterdag 6 april, waar Brood en Spelen live aanwezig is! Check boosterfestival.nl voor meer informatie

Brood en Spelen luister je via je favoriete podcastplaform, zoals bijvoorbeeld Spotify!

Over Brood en Spelen
Brood en Spelen is dé podcast voor ambitieuze muzikanten, nieuwsgierige liefhebbers en toevallige voorbijgangers. Host Amber Roner neemt de wekelijkse muzikale actualiteiten door. Verwacht boeiende interviews, inhoudelijke tafelgesprekken en de tofste tracks. Daarnaast bespreken Jasper van Vugt en Lars Kelpin in Brood en Spelen backstage om de zoveel weken de actualiteiten in de muziekindustrie met de grote spelers in de muziek.