Amsterdamse Popprijs

ja?

ja

Over de Amsterdamse Popprijs 
De Amsterdamse Popprijs is de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. In haar vierentwintigjarige bestaan is de 'Popprijs' een instituut geworden. Amsterdamse bands krijgen de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De voorrondes vinden plaats bij kleinere Amsterdamse podia, de halve finales bij Paradiso en de finale bij de Melkweg. Deze competitie geeft bands de kans te spelen op gerenommeerde podia in Amsterdam, daar waar je als beginnende band niet snel zal spelen. Voor vele deelnemers bleek de Popprijs bovendien een springplank naar een succesvolle carrière. Winnaars zijn onder andere Marathon, Ben Forte, WIES, TAPE TOY, Jagd, Sarah-Jane, The Great Communicators en Yori Swart

Sponsoren
De Amsterdamse Popprijs wordt mogelijk gemaakt door: Studio peggy51, Richard Tas Photography, Treehouse NDSM, Dijkman Muziek, Q-Factory Amsterdam, POPnl, Gemeente Amsterdam en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

De inschrijvingen voor de Amsterdamse Popprijs 2022 zijn gesloten. Laat je email adres hieronder achter en krijg als eerste te horen wanneer de inschrijvingen voor 2023 open gaan!
 

Lees meer...