Wanted

Corona update:
Op woensdag 24 juni werden de versoepelingen van de Coronamaatregelen voor de live-evenementen sector bekend gemaakt. Ondanks deze versoepeling blijft de anderhalve meter-maateregel voor het publiek onverminderd van kracht. Datzelfde geldt overigens ook voor de bands zelf. Zo moeten bandleden ook op het podium afstand houden en is meerstemmige zang nog steeds niet toegestaan. De overheid heeft zich nog niet uitgesproken over het vergezicht na 1 september voor onze sector. De beperkingen die daaruit volgen voor zowel onze partners zoals de podia en locaties, het publiek als ook de optredende bands zelf, maakt het onmogelijk om in 2020 een volwaardige editie van de Wanted te organiseren.

Wanted is dé competitie voor hiphopacts uit heel Nederland. In het drieëntwintigjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als SoulTrash, De Nachtdienst, Grizzly, Pjotr en Makkie & KrankJoram. GRAP organiseert Wanted om hiphoptalent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. 

Om & Om heeft zaterdag 23 maart 2019 de drieëtwintigste editie van hiphopcompetitie Wanted gewonnen. De jury oordeelde na beraad in het voordeel van Om & Om, gecharmeerd als ze was van de energieke live performance die de act heeft. Het niveau van de zeven finalisten was erg hoog en de jury roemde de groei van de acts. Uiteindelijk kwam Om & Om als winnaar naar voren en ging met het prijzenpakket naar huis. ‘’Om & Om had een goede show opbouw, was strak op elkaar ingespeeld en pakte het publiek helemaal in’’, aldus de jury.

Naast de titel Most Wanted zijn er diverse prijzen beschikbaar voor de winnaar: 

 

Wil jij meedoen aan de volgende editie van Wanted? Lees hieronder nog even verder en laat onderaan deze pagina je e-mailadres achter en we mailen je zodra de inschrijfperiode start.

Lees meer...

Aftermovie Most Wanted 2019