27 september 2021

De Muzikantendag: 27 november 2021

Schrijf het met een dikke stift in je agenda, de Muzikantendag is terug! Op zaterdag 27 november strijkt het evenement voor muzikanten neer in de Melkweg Amsterdam.

De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 27 november 2021 strijkt hét evenement voor muzikanten waar je kan leren over zowel de artistieke als zakelijke kant van de muziekindustrie neer in de Melkweg Amsterdam. Laat je demo horen aan verschillende professionals bij de demospreekuren, waar kopstukken uit de muziekindustrie zitten. Daarnaast zijn er verschillende flitscollege’s en panels waar je alle ins en outs kan leren van de muziekindustrie. Kortom: een dag om niet te missen! Het volledige programma maken we binnenkort bekend. Wil jij er graag bij zijn? Dat kan! Tickets voor de Muzikantendag haal je via de onderstaande link. De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP.

De Muzikantendag is dé plek om je muziek te pitchen bij muziekprofessionals. Boekers, managers, medewerkers van platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten klaar om the next big thing te ontdekken en feedback te geven aan muzikanten, zodat die hun muziek naar een hoger niveau kunnen tillen. We hebben meer dan 75 professionals voor je klaar zitten. Met bijna 1000 luisterbeurten biedt de Muzikantendag optimaal de ruimte muziek te pitchen aan de muziekindustrie.

Haal hier je ticket.