19 oktober 2023

De selectie voor wanted is bekend!

Luister jij graag hiphop van Nederlandse bodem? Dit is jouw kans om opkomende artiesten live op het podium te zien en nieuwe muziek te ontdekken! De selectie en indeling voor deze nieuwe editie zijn nu bekend.

Op 28 oktober, 3 & 4 november strijden 21 talentvolle acts in de Q-Factory Amsterdam om een plek in de finale. Check hieronder wie je wanneer ziet:

Talent Show I – ZVDK, Law$on, Kwadjo, Rens Jaïr & Ome Uncle, Insayno, John & Markos

Talent Show II – Yung Volwassen, YPK Shiva, Equivocal, Kankie Christus, Code 37, JDMP

Talent Show III – KIIRO, ZWARTEWATER, MœBayy, Rivz, Hermes Barzelini, Mayvision

Tijdens de drie Talent Shows presenteren de deelnemers zich in de Q-Factory. Hier krijgt elke act 10-15 minuten om hun talent te showen. Er gaat per Talent Show één act door en bij de laatste show worden nog 4 wildcards bekendgemaakt. De finale, Most Wanted, vindt plaats in de Melkweg Amsterdam. Hier zullen dus zeven acts strijden voor de winst.

Dit zal geen makkelijke strijd worden; de winnaar gaat namelijk naar huis met een fantastisch prijzenpakket, bestaande uit een studio photoshoot door Richard Tas Photography, een waardecheque ter waarde van €500,- voor Dijkman Muziek, een 10-rittenkaart voor repeteren in de Q-Factory Amsterdam, zakelijke coaching en diverse optredens.

Tickets voor de Talent Shows vind je  via https://eventix.shop/ne85j5xd

Liever eerst nog wat meer lezen over de competitie? Dit kun je doen via deze link.