27 oktober 2023

Deze bands staan in de finale van de amsterdamse popprijs!

De afgelopen weken hebben dertig bands een harde strijd gevoerd om een plek in de finalen van de Amsterdamse Popprijs te behalen. Na vijf voorrondes en twee halve finales, is de selectie nu bekend!

Tijdens de Amsterdamse Popprijs 2023 is uit vijf voorrondes met elk zes bands inmiddels een selectie gemaakt die je gaat zien in de Melkweg OZ! In de eerste halve finale ging THAMES met de winst naar huis. Yan Lale won 26 oktober de tweede halve finale in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. Met Subterranean Street Society, Jacob Drescher, SANN!E en Johnny & The Spacemachine als wildcardwinnaars is de line-up compleet.

De winnaar die gekozen wordt op 18 november gaat niet alleen met de winst naar huis. Ook wint deze band een prachtig prijzenpakket, bestaande uit onder andere: studiotijd bij Studio peggy51, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, 24/7 repeteren voor een periode van 3 maanden bij Treehouse NDSM, een waardecheque van Dijkman Muziek, een tegoedbon voor repetities in de Q-Factory en meer.

Kom naar de finale en support jouw favoriete band. 18 november in de Melkweg OZ. Tickets zijn nu te halen via deze link!