16 februari 2022

Doka Live x GRAP presents: Pom + Rolodex

Het is tijd om alle opgekropte energie los te laten! Elke derde donderdag van de maand presenteren GRAP en Doka opkomende bands in het Volkshotel. Op 17 maart bestormen POM en Rolodex het podium. De avond wordt afgesloten met een DJ.

POM
POM is een vijfkoppige ‘FUZZPOP’ band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje.

Rolodex
Schaamteloos individueel is een term die de Amsterdamse band Rolodex precies beschrijft. De band combineert invloeden van verschillende genres waaronder psychedelische rock, post-punk, latin en funk om iets compleet nieuws te creëren. 
Rijzende synthesizers, gedreven gitaren, strakke drums en catchy melodieën geven Rolodex een onderscheidende dansbare sound met een randje. In Rolodex’ muziek vinden we een beetje van iedereen en iets voor iedereen. Of je nou in de stemming bent om te vieren, te vechten of simpelweg voor een goede tune, Rolodex zal niet teleurstellen.

Datum: donderdag 17 maart
Locatie: Doka
Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: €10,00 (incl. servicekosten)