24 mei 2022

Finalisten Mooie Noten 2022 bekend

Na drie geweldige voorrondes vond 22 mei de halve finale van Mooie Noten plaats in de Tolhuistuin. Na een pittig juryberaad kwamen Juliet, Aidan & The Wild en Sven Ross als winnaar uit de bus. 

In de Zonzij zaal van de Tolhuistuin speelden Juliet, Aidan & the WildTVGCESydney ImaniFee ReynaertSven Ross en timothy afgelopen zondag de sterren van de hemel. Tijdens de finale op zondag 26 juni is er echter maar plek voor drie, dus moesten er harde keuzes gemaakt worden door de jury. De acts die we terugzien in het Vondelpark Openluchttheater zijn: Juliet, Aidan & The Wild en Sven Ross. De acts krijgen in de finale 20 minuten om zichzelf te presenteren. Gastoptredens zijn er van oud Mooie Noten winnaars Melle en Lucas Hamming

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met onder andere een waardecheque van Dijkman Muziek, studiotijd bij Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam, een photoshoot door Richard Tas Photography, zakelijke coaching door een specialist van GRAP en diverse optredens.

Finale Mooie Noten 2022: Juliet I Aidan & The Wild I Sven Ross 
Zondag 26 juni I Aanvang: 15:00 I Vondelpark Openluchttheater