9 mei 2023

Finalisten Mooie Noten 2023 bekend

De finalisten van de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten zijn bekend! De drie acts maken zich op voor de grote én gratis toegankelijke finale in het Vondelpark Openluchttheater op zondag 18 juni.

Na drie toffe voorrondes van Mooie Noten streden de zeven halvefinalisten gisteren in de bovenzaal van Paradiso voor een plek in de felbegeerde finale. De spetterende halve finale werd afgesloten met het jury-oordeel, waarbij Kaya, Janna Baerends en Neko als winnaars van de avond werden uitgeroepen en dus de finalisten zijn van Mooie Noten 2023!

De finale van Mooie Noten vindt plaats in het Vondelpark Openluchttheater. Net als bij de vorige rondes krijgen de finalisten ieder 15 minuten op zich te presenteren voor het publiek en een professionele jury. Het uitgangspunt is hierbij de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Naast de finalisten zijn er ook optredens van Celine Caïro en Faela!

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd bij Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de QFactory Amsterdam en zakelijke coaching door een specialist van GRAP.

De finale van Mooie Noten is op zondag 18 juni in het Vondelpark Openluchttheater. De middag begint om 15:00 en is gratis toegankelijk.