19 augustus 2022

GRAP tijdens Amsterdam Dance Event 2022

Tijdens Amsterdam Dance Event 2022 presenteert GRAP twee exclusieve shows in de Waalse Kerk. Op woensdag 19 en vrijdag 21 oktober vult deze sfeervolle kerk zich met de elektronische klanken van Meetsysteem & Victor De Roo en Sebastian Kamae. 

Woensdag 19 oktober: Meetsysteem & Victor De Roo

‘Was het maar eens niet zo’n feest’ is de eerste EP van het Nederlands-Belgische duo Meetsysteem & Victor De Roo. Na een remix en een losse single in 2020 besloten de twee opnieuw samen te werken. Ze spraken af in Brussel en doolden drie dagen lang tussen studio en kroeg. De twee penvrienden werden vrienden en flansten onderhand een half dozijn liedjes in elkaar.

Meetsysteem schreef en zong; De Roo maakte de muziek. In februari 2022 kwam de debuut EP uit op vinyl en op alle streamingdiensten. Op woensdag 19 oktober spelen ze een exclusieve show tijdens ADE in de Waalse Kerk aan het Walenpleintje. Als special guest neemt het duo Pelumi Adejumo mee. 

GRAP x ADE: Meetsysteem & Victor De Roo – Woensdag 19 oktober – Tickets

Vrijdag 21 oktober: Bluewerks x ADE: Hosted by Sebastian Kamae

Op vrijdag 21 oktober host Sebastian Kamae een avond vol lo-fi hiphop in de Waalse Kerk. In samenwerking met ADE en Bluewerks speelt Sebastian een exclusieve live set en nodigt hij artiesten uit die net als hij, releases hebben op de legendarische labels Blue Note Records / Astralwerks. Verwacht een relaxte avond op een historische locatie met een mix van jazz, lo-fi hiphop en groovy electronics. 

Bluewerks is een samenwerking tussen twee gerenommeerde Amerikaanse platenmaatschappijen: Blue Note Records en Astralwerks. Zij hebben de handen ineengeslagen en brengen samen onder de naam Bluewerks lo-fi hiphop uit i.s.m. producers van over de hele wereld. De artiesten die deze avond spelen hebben releases op hun naam met Bluewerks. 

Bluewerks x ADE: Hosted by Sebastian Kamae – Vrijdag 21 oktober – Tickets