27 juni 2022

Juliet wint Mooie Noten 2022

Afgelopen zondag 26 juni werden bezoekers van het Vondelpark Openluchttheater getrakteerd op optredens van Juliet, Sven Ross en Aidan & The Wild. Tijdens de finale van Mooie Noten 2022 streden deze drie singer-songwriters om de felbegeerde winst.

Het was een harde strijd maar uiteindelijk ging Juliet er met de prijs vandoor. “Ze neemt je mee in het verhaal. Mooie staging, daar is goed over nagedacht. Ze voelt zich zeker op het podium en het is het meest zorgvuldige en afgewerkte optreden van de dag”, aldus de jury.  Behalve de beker en eeuwige roem won Juliet ook een waardecheque van Dijkman Muziek, studiotijd bij Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam, een photoshoot door Richard Tas Photography, zakelijke coaching door een specialist van GRAP en diverse optredens. Naast JulietAidan & The Wild en Sven Ross konden de bezoekers van het park genieten van gastoptredens van Lucas Hamming en Melle, beide oud-winnaars van de competitie.

Mooie Noten wordt mogelijk gemaakt door Dijkman Muziek, Maurits Nijhuis van Studio Karakterbak, Q-Factory Amsterdam, Richard Tas Photography, Vondelpark Openluchttheater, POPnl, Gemeente Amsterdam en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.