5 oktober 2022

Rock Your Business – Fondsen & Subsidies

In samenwerking met de Melkweg organiseert GRAP: Rock Your Business. Elke eerste dinsdag van de maand krijg je de kans om je demo aan belangrijke spelers uit de muziekindustrie te laten horen, meer te leren over onderwerpen die je als muzikant verder helpen en te netwerken met soortgelijke én industrie professionals. Op dinsdag 1 november is Rock Your Business terug met een nieuwe editie!

Een telefoon gevuld met spraakmemo’s, je computergeheugen staat vol met logic ideeën en je hoofd stroomt over. Je bent klaar om je ideeën de wereld in te brengen; de studio in te duiken of het podium te betreden. Hier zitten alleen kosten aan verbonden, en hoewel je veel uit eigen zak kan financieren zijn er een hoop partijen die je hier bij willen steunen.

Fondsen hebben subsidieregelingen om muzikanten verder te helpen, maar hoe schrijf je nou eigenlijk een goede aanvraag? Wat moet je allemaal vermelden in je plan? En als je eenmaal het geld hebt ontvangen, kan je daar dan alles mee doen of zitten er nog voorwaarden aan vast?

Tijdens Rock Your Business – Fondsen & Subsidies gaan o.a. Nancy Coolen (LaLaLa Management) en Martijn Munk (Day Four Management) dieper in op dit onderwerp en de verschillende partijen waar je subsidie kan aanvragen. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw aanvraag voor o.a. het Sena Muziekproductiefonds door te nemen met de panelleden en hier advies op te krijgen.