17 augustus 2022

Rock Your Business: Hoe haal je alles uit de Popronde

In samenwerking met de Melkweg organiseert GRAP: Rock Your Business. Elke eerste dinsdag van de maand krijg je de kans om je demo aan belangrijke spelers uit de muziekindustrie te laten horen, meer te leren over onderwerpen die je als muzikant verder helpen en te netwerken met soortgelijke én industrie professionals. Op dinsdag 6 september is Rock Your Business terug met een nieuwe editie!

Met de zomervakantie die langzaam op z’n einde loopt, bereiden verschillende partijen zich voor op een druk najaar; waaronder de Popronde. Honderd geselecteerde acts reizen het hele land door om naam te maken voor een nieuw publiek. Hoe zorg je ervoor dat de boekingen blijven binnenstromen tot het eindfeest en de sfeer in de bandbus gezellig blijft? Dat er een (positieve) recensie over je show online staat en de boekers, labels en managers in de zaal staan? Hoe bereid je je goed voor en hoe zorg je ervoor dat je na de Popronde ook nog shows op de planning hebt staan? 

Tijdens Rock Your Business vertellen drie ervaren panelleden je over alle ins en outs van de Popronde. Laat je demo horen, stel je brandende vragen en krijg vele praktische tips om alles uit jouw Popronde te halen. Voor iedereen die dit jaar meedoet aan de Popronde, maar ook voor wie dat in de toekomst wil gaan doen!

Met: Chris Moorman (Popronde / Welcome to The Village), Wytse Dykstra (Coördinator Popronde Leeuwarden) en Diede Claesen (drievoudig Popronde veteraan)