5 oktober 2021

Rock Your Business: Netwerken en ondernemerschap

Rock Your Business is terug! Nu de wereld langzaam weer een beetje open gaat, is het voor veel artiesten tijd om weer plannen te maken, mensen te ontmoeten en de volgende stappen in de carrière op te pakken. Met evenementen als het Amsterdam Dance Event, de Muzikantendag en ESNS voor de deur is het tijd om jezelf en je plannen vol in de etalage te zetten. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je een plan? Hoe kom je met de juiste mensen in contact en wat zeg je als je ze te spreken krijgt?

Tijdens deze Rock Your Business krijg je tips en verhalen van ervaren netwerkers. De eerste contacten voor internationale tours, buitenlandse releases en andere successen worden vaak op dit soort events gelegd. Ruby van den Brink (iGNITE! Music), Rick Mensink (De Gouden Regelneef) en Rogier van Twuijver (Modern Day Composers) vertellen over hun persoonlijke ervaringen en geven je tips over hoe je jezelf kan profileren en in contact met de juiste mensen kan komen. En vooral ook hoe je zorgt dat je altijd voorbereid bent en weet wat je moet zeggen.

Ook deze editie van Rock Your Business wordt afgesloten met een demopanel, waarbij de sprekers feedback geven op je demo. Dus neem je muziek mee op cd of usb en pak die kans!

Goed om te weten: je kan gewoon op de bonnefooi binnenlopen op maandag 11 oktober. We openen onze deuren om 18:30 en starten om 19:00 uur. Bij binnenkomst is het laten zien van je QR-code in de Coronacheckapp en je legitimatie verplicht.