3 maart 2022

Rock Your Business: zes avonden in 2022

Zes avonden gevuld met relevante informatie voor jou als muzikant: dat is Rock Your Business! Onze panelleden beantwoorden de vragen waarvan je niet wist dat je ze moest stellen en aan het eind van de avond is er nog ruimte om jouw muziek te laten horen aan de experts en de rest van de zaal.

Dit voorjaar organiseert GRAP in samenwerking met de Melkweg Amsterdam zes edities Rock Your Business, waar gemotiveerde talenten op zes dinsdagavonden in de Melkweg leren hoe ze hun act naar een nieuw level kunnen brengen. De toegang tot Rock Your Business is gratis, maar vol=vol. 

Hoe speel je jezelf in de kijker? Hoe kom je aan shows? Hoe haal je het meeste uit je release en hoe bouw je aan een team rondom je act? Wat geef je uit handen en wat regel je zelf? ‘Rock Your Business’ biedt uitkomst voor artiesten die tegen deze vragen aanlopen. In een reeks van zes edities helpen we je om je inzicht te vergroten. Op 15 maart zitten onder andere Hanneke de Jonge (MOJO) en Paul Ankersmit (Uncle P. Management & Bookings) in het panel ‘De Boeker’.

Schrijf de volgende data alvast in je agenda want hier moet je bij zijn!  

Dinsdag 15/03: De Boeker
Dinsdag 05/04: De Manager
Dinsdag 19/04: De Platenmaatschappij
Dinsdag 03/05: De Publisher
Dinsdag 17/05: Releaseplanning
Dinsdag 07/06: Online Promotie

Tijdens iedere editie worden drie panelleden uit het vak geïnterviewd. De avond eindigt met een demopanel waarin bezoekers hun muziek aan de panelleden, en natuurlijk de rest van het publiek in de zaal, kunnen laten horen. Neem dus je USB stick mee!