6 februari 2024

Schrijf je in voor Mooie Noten 2024!

Ben jij een singer-songwriter of (semi)akoestisch talent en wil jij jouw muziek presenteren aan een nieuwe publiek, media en muziekindustrie? Ben je woonachtig in Amsterdam en bestaat je act uit max. 3 personen? Dan is Mooie Noten is hét muzikale podium voor jou!

Tijdens de competitie, die plaatsvindt van maart t/m juni, krijg je de kans om je te presenteren voor een nieuw publiek en een jury bestaande uit professionals uit de muziekindustrie. De geselecteerde acts spelen op diverse podia in Amsterdam en krijgen, naast juryfeedback, workshops over sociale media en muziekrecht.

Uit alle aanmeldingen worden 18 artiesten geselecteerd die hun muziek gaan delen met het publiek op verschillende podia in Amsterdam. De drie voorrondes vinden plaats in de Roode Bioscoop, De Nieuwe KHL en MidWest in Amsterdam. Elke voorronde kent  één winnaar die direct doorgaat naar de halve finale. De andere spots gaan naar de drie wildcard winnaars, die kunnen vallen in alle drie de voorrondes. Eind april spelen de zes halve finalisten in de bovenzaal van Paradiso voor een half zittend, half staand publiek. De winnaar van de avond en de twee wildcard winnaars strijden vervolgens begin zomer voor de winst in het Vondelpark Openluchttheater

Het prijzenpakket van Mooie Noten bestaat onder andere uit diverse optredens, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd, een waardecheque van Dijkman Muziek, repetitietijd bij de Q-Factory Amsterdam en zakelijke coaching door een specialist van GRAP.  Onder eerdere winnaars bevinden zich onder anderen Kaya, Juliet, Melle, Susann., Meis, Eelke, Pitou en Lucas Hamming. Onder oud-deelnemers horen Midas, Case Mayfield, Aidan & the Wild en Laura Sjin.

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Dit kan nog t/m maandag 4 maart.