15 april 2022

Selectie Mooie Noten 2022 bekend

De deelnemers van dé Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts zijn bekend! Dit jaar strijden 18 acts om de winst op verschillende podia in Amsterdam.

De 18 acts strijden in drie voorrondes om een plek in de halve finale. De voorrondes vinden plaats op donderdag 28 april in De Nieuwe KHLvrijdag 29 april in Splendor en op dinsdag 10 mei in de Roode Bioscoop. Per voorronde wordt er één winnaar gekozen. Tijdens de laatste voorronde worden er nog 3 wildcard winnaars gekozen. De halve finale vindt plaats in de Zonzij zaal in de Tolhuistuin op zondag 22 mei en de finale in het Vondelpark Openluchttheater op zondag 26 juni. 

De winnaar van Mooie Noten gaat naar huis met een prijzenpakket met en waardecheque voor muziekinstrumenten, een photoshoot door Richard Tas Photography, studiotijd, coaching door een specialist van GRAP, diverse optredens en meer! 

Donderdag 28 april: Voorronde I – De Nieuwe KHL met Sydney ImaniJulietOXBLOODDe LieverdsSven Rossen Colourful Minds  

Vrijdag 29 april: Voorronde II – Splendor met IsmenaAidan & the WildNAIROBIDilara Tunes – LiveChristian Kuitert en timothy

Dinsdag 10 mei: Voorronde III – de Roode Bioscoop met Fee ReynaertBent MettenteeMonika met een KTvgceLucas Rens en Juliana Zijlstra

Tickets voor de voorrondes haal je hier!