Pampus Live

Op zondag 21 mei zet GRAP voet aan de grond op Forteiland Pampus en organiseert in samenwerking met Proef Pampus: Pampus Live. Een dag met te gekke bands op podia buiten én binnen het historische fort.

Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid met 360 graden uitzicht, de beste livemuziek en een lokaal gebrouwen Pampus biertje in je hand. Het maakt niet uit of je de volgende dag vroeg uit je bed moet of liever nog een dagje voor Pampus ligt… Pampus Live is het perfecte festival om je weekend af te sluiten. Op de line-up staan o.a. Personal Trainer, Bongloard, Lena Hessels, CHARLOT en Keenan Mundane.

Tijdens Pampus Live word je van alle kanten omringd door muziek. Van indie-elektronische tunes in het fort, tot een zonsondergang met gitaargeweld op het plein. Met vele kamers, hoekjes en gaatjes is er overal wel iets te beleven. Pampus Live valt tevens samen met Proef Pampus, waar extra wordt benadrukt wat Forteiland Pampus te bieden heeft. Er staan verschillende kraampjes met lokaal eten, je kan je energie kwijt in een zowaar circus en kan tegelijk meer leren over het eiland.

Pampus Live is enkel bereikbaar per veerboot. Deze vertrekt vanaf Muiden en IJburg (Amsterdam). Bij de aankoop van een festivalticket (€18,50/€22,50) reserveer je tevens je plek op de veerboot. Tickets voor Pampus Live zijn vanaf nu te koop via de website www.pampuslive.nl