22 april 2024

Aardbei en Vanille – Rens, Jaïr & Ome Uncle

Stap in de sfeer van de lente met de nieuwe track Aardbei en Vanille van Rens, Jaïr & Ome Uncle. De melodie is doordrenkt met de zoete geur van liefde en belooft nieuwe avonturen te onthullen. Het is een uitnodiging om de warme zonnestralen te omarmen en de verfrissende briesjes te verwelkomen, terwijl je jezelf verliest in de betovering van het seizoen – waar vlinders vrij spel hebben in ieder hart.

Aardbei en Vanille vangt de essentie van het prille begin, de belofte van onuitgesproken avonturen en de vonkjes die wachten om aangewakkerd te worden. Het is een lied dat de lente omarmt als een tijd van hernieuwing, waar de natuur ontwaakt en de liefde in de lucht hangt.

Wat zeggen Rens, Jaïr & Ome Uncle zelf erover? “Het is voor ons een lief liedje over de liefde, de lente en het prille begin van daten. De hook is suggestief en hult in zich in zoetsappigheid. De verses zijn flarden van herinneringen aan in het verleden beleefde dates, gemixt met dag dromerige anekdotes over de dates die nog gaan komen.”

Check de clip en volledige track van de WANTED finalisten via deze link!

Aardbei & Vanille live zien? Op zondag 26 mei staan Rens, Jaïr & Ome Uncle op Pampus Live! Tijdens dit festival genieten bezoekers van de beste bands, binnen en buiten het historische fort. Verder op de line-up:WIES, The Indien, Queen’s Pleasure, Hiqpy, Rens Jair & Ome Uncle, Klankspoor, Plastic  Persoon en meer… Klik hier voor meer informatie en tickets. 

Over Rens, Jaïr & Ome Uncle
Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, is het vunzigste trio uit Amsterdam en een notoire sensatie. Ze gooien alle genres overboord en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feelgood vibes. Doel is om de beste live-act van de Benelux te worden. En met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen is het trio alvast een gegarandeerde festival-sloopact.