8 maart 2024

MONA LISA LOVE – Single JDMP

“Liefde bestaat” Dit is een van de sterke gedachten achter de leadsingle: MONA LISA LOVE. Met deze hit laat Wanted finalist JDMP zijn ervaring met liefde zien op de meest echte manier mogelijk. Met zijn eigen live documentatie van de mooie momenten die hij met zijn geliefde heeft beleefd in Parijs en Amsterdam, laat hij een duidelijk bericht en voorbeeld achter bij de jeugd. Liefde bestaat. Met deze nieuwe sound is hij van plan jong Nederland te inspireren en oud Nederland met een gevoel van nostalgie achter te laten.

Wat deze single zo anders maakt, is het feit dat Mona Lisa Love volledig geschreven en geproduceerd is door JDMP zelf. Ook de videoclip is zelf opgenomen en in elkaar gezet door hem. Door zijn eigen beelden en geluid te gebruiken tijdens dit project heeft hij een pure beeld kunnen geven van zijn liefde. Ook zijn melodische rap/R&B type vocal lines over een hyper pop/trap productie zijn kenmerkend. Met zijn futuristische sound combineert hij de Nederlandse en Engelse taal om een volledig beeld te geven van zijn type liefde, namelijk het type liefde zonder grenzen. Dit verbeeldt JDMP ook door in zijn videoclip naar de city of love te gaan. Parijs.

Kortom: Met zijn collage van de beelden geschoten in Amsterdam en Parijs, een tekst gebaseerd op een waargebeurd verhaal en zijn producties die aanslaat op de jeugd en jongvolwassenen, heeft JDMP een song gemaakt die bij zal blijven.
MONA LISA LOVE.

Luister de track via JDMP