3 mei 2024

Panda Noir – It’s Not My Birthday (hiphiphooray)

Panda Noir maakt indiepop met invloeden van rock en alternative. Ze schrijven overdromen en avonturen, over op je bek gaan en jagen naar het eeuwige geluk.

De Amsterdamse band stond in de finale van de Amsterdamse Popprijs 2022, hebben in januari 2023 hun debuut EP ‘Failed Being Wise’ uitgebracht met bijbehorende tour (o.a.support Orange Skyline) en mochten dat zelfde jaar mee touren met de Popronde met maar liefst 19 shows.Dit najaar brengen ze hun tweede EP uit. De EP gaat over de dromen, avonturen en gedachten, maar over het volwassen worden en erachter komen dat je nog niet echtwijzer bent geworden.

It’s Not My Birthday (hiphiphooray) is een laid-back indiepop nummer dat gaat over het totaal verkeerd interpreteren van een vriendschap. Een situatie waar je je ongemakkelijk over voelt en goed bij jezelf na moet gaan of je dingen anders had moeten zeggen of misschien wel helemaal anders had moeten aanpakken.

It’s Not My Birthday (hiphiphooray) komt uit op vrijdag 3 mei 2024 en is de tweede single van de EP die in het najaar van 2024 verschijnt. Luister de single hier.